Disse pølsene lagde jeg og moren min på min bror's bursdag. De var veldig populære og var en av de første rettene som ble først borte.
Innbakt pølse:
1/2 pk gjær
3 dl lunken melk
1 ss smør
1/2 ts salt
1/2 ts bakepulver
1,5 dl sammalt hvete, grov
6 dl hvetemel
1 egg til pensling
15 grillpølser
Varm melk og smør til de er 40 grader og rør sammen.

Bland sammen alle de tørre ingrediensene. Ha i melkeblandingen og elt til deigen er smidig.

Skjær grillpølsene i to og skjær et kors i pølsen.
Skjelve ut deigen og kutt den ut i rektangler.

Rull pølsene i deigen med den snittende delen ute.



-Theresa
Hei. For en flott blogg du har!!!
SvarSlettDette var jo en kjempe flott ide til bursdagsmat. det går kanskje an å fryse de og, så en slipper å stresse rett før selskapet.
mvh Hildegunn
Tusen takk :D
Slettflott blogg, liker denne bloggen
SvarSlettdu skulle hatt slik mal tilbudsvarer.blogspot.com
skrolle med chrome nettleser
flott blogg, liker denne bloggen
SvarSlettdu skulle hatt slik mal tilbudsvarer.blogspot.com
skrolle med chrome nettleser