lørdag 21. juli 2012

Panert svinefile

Svinefile er godt sammen med mange retter, men det som er bedre er panerte svinefileter. Alt som er panert hjemme hos meg blir raskt borte på middagsbordet om det er kylling, svin eller fisk.

Panert svinefile:
1,5 kg svinefile
2 ss soyasaus
1/5 ts pepper
1/4 ts gurkemeiepulver
2 ts biffkrydder
1 ts olje

Smør til steking

Strø:
2 dl malt tørket brød
3 ts parmesan
1 strøkent ts pepper
1 ts hvetemel

Skjær svinekjøttet i filetstørrelse og mariner med soyasaus, pepper, biffkrydder og olje. La kjøttet hvile i 20 min.
Bland sammen strøet. (malt tørket brød får du ved å kjøre tørket brød i foodprossesoren)

Vend kjøttet i strøet og stek de med smør på lav varme.
Når blodet pipler opp av kjøttet snur du kjøttet og steker på andre siden. (ca 5 min)


Server med frisk salat og ris.
-Theresa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar