søndag 12. august 2012

Tomatstuing med egg


Tomatstuing med egg er en av mine favorittretter. Kombinasjonen av de saftige tomatene og eggene er himmelsk og det beste med det hele er at retten er superenkel å lage.

Tomatstuing:
4 tomater
4 egg
1/2 liten løk
1 ts sukker
litt pepper
1 1/2 ss fiskesaus

Skjær 1/2 løk i tynne skiver

Surr løken gyllent.

Skjær tomater i skiver.

Legg til side løken og ha i tomatene, dryss 1 ts sukker på og kok på høy varme under lokk i 6 min.
Etter 6 min ha i litt pepper, eggene og fiskesausen og la det småkoke i 10 min til på lav varme
Server retten med ris

-Theresa

2 kommentarer:

  1. Shiiet, du er drit god :O nhìn thấy mấy tấm hình này cảm thấy đói bụng quá

    SvarSlett