Foccacia:
500 gr mel
1 ts sukker
2 ts gjær
1,5 ts salt
4 dl vann
3 ss olivenolje
Fyll:
1 ts salt
12 sorte oliven
2 ss olivenolje
Rør sammen gjær og lunken vann (ca 40 grader).
Ha deretter i salt, 2 ss olivenolje og sukker og bland.
Tilslutt ha i mel og kna deigen så den er fast, men ennå litt klissete.
Tilsett resten av olivenoljen og smør deigen så den ikke sitter fast i bollen.
Sett deigen til heving i 2 timer eller til den har hevet til dobbel størrelse.
Legg deigen på et stekebrett og form den til en sirkel og la den etterheve i 15 min
Dytt olivene i nedi deigen, dryss over med havsalt og stryk olivenolje jevnt utover. Deretter stek brødet på 225 grader midt i ovnen i 20 min.
Blomstene hjemme hos meg blomstrer veldig fint disse dager.
-Theresa
Åh! Dette så utrolig godt ut~ Mine blir veldig flate >< Tror jeg skal følge oppskriften din =D!
SvarSlettPS: Du har veldig fine blomster n__n Hadde likt de bedre ute i hagen da =P