En asiatiskinspirert ostekake
Bunn:
200 gr digerskive kjeks
50 gr kokosmasse
100 gr smør
Fyll:
200 gr kremost
200 gr kokosmelk
1/2 dl vaniljekesam
2 ts vaniljesukker
1 ts ekstra virgin kokosolje
1 dl melis
2 dl fløte
5 plater gelatinplater
1/2 ts limesaft
skall av 1/2 lime (finrevet)
1/2 dl vann
Pynt:
Lime i tynne skiver
1 blad pandana
Rist kokosmassen i en stekepanne.
Smelt smør i en stekepanne og ha i finknust kjeks og kokosmassen.
Avkjøl kjeksblandingen litt og trykk den inn i en rund kakeform og legg den i kjøleskapet.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 min.
Bland sammen alle ingrediensene i fyllet unntatt fløten og gelatinen.
Løs gelatinen i 1/2 dl kokende vann, avkjøl den og bland i kremblandingen.
Pisk fløten stiv og vend den i kremblandingen.
Ha kremblandingen over kjeksbunnen og legg den i kjøleskapet til den stivner.
-Theresa
Fikk vann imunnen bare av å se på bildet o.o du må lage noe til julegreien vår som vi kan kose oss med :3
SvarSlett