torsdag 17. januar 2013

Sjokoladefrosting


I det siste har jeg hatt null motivasjon på alle fronter. Både skole, trening og blogging så derfor har jeg vært fraværendre fra bloggen, men idag deler jeg ihvertfall denne gode frostingen inspirert av Manuela som passer godt til kaker og cupcakes.


Sjokoladefrosting:
400 gr sjokolade
300 gr smør (romtemperert)
60 gr melis
30 gr kakao
1/2 dl kokvarmt vann

Smelt sjokolade over vannbad til alt er smeltet og la sausen avkjøle seg.

Miks sammen smør og melis til det blir en fluffy blanding.


Ha i sjokoladesausen og miks videre.

Bland sammen kakao og kokvarmt vann.

Ha i kakaoen og miks videre til alt er godt blandet.

Frost kaker eller cupcakes med frostingen. Hvis den er veldig flytende så legg den i kjøleskapet en liten stund så den stivner litt og miks den opp igjen. Da har den en fin konsistens.


-Theresa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar