Pizzasnurrer er kjempefint å ha med på tur eller som matpakke. Disse er i tillegg grove så man blir ekstra mette av dem.
Pizzasnurrer: (15 stk)
200g sammalthvete fin
100g sammalthvete grov
150g hvetemel
10g salt
1/2 halv pakke gjær
3,5 dl lunken melk
25g smeltet smør
Pizzasaus:
1 gulrot
2 sjampinong
1 fedd hvitløk
1/2 gul løk
1 boks hermetisk tomater
1 ts tørket basillikum
2 ts tørket timian
2 ts salt
2 ts pepper
400g kjøttdeig
100g mais
revet hvitost
Bland sammen salt, gjær og mel.
Ha i lunken smør og melk og elt sammen til en smidig og elastisk deig. (ca 15 min)
Legg den til heving i 1,5 time.
Finhakk hvitløk, løk, sjampinong, og riv gulroten. Ha alt i en varm panne med litt olje i og ha på minste varme så grønnsakene svetter litt.
Rør inn tomat, tørket basilikum, timian og salt og la alt hvile på laveste varme i 30 min.
Ha tomatsausen i en food prosessor og kjør til alt er finmost.
Brun kjøttdeig i en panne med litt olje og rør inn mais og pepper. La sausen avkjøles
Slå luften ut av deigen og kjevle den ut. Ha på tomatsausen, rull sammen, kutt i jevne biter og legg til heving i 1 time.
Ha revet ost på toppen og stek på 200grader i 15 min.
-Theresa
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar