1 pk ferdigblandet rispannekakemel eller 200 gr rismel og 200 gr tapotica mel
400 gr kyllingkjøttdeig
1 løk
1 ts pepper
1 ts salt eller 1 ss østersaus
1 l vann
2 ts olje
1/2 isbersalat
1/2 agurk
Bland sammen melblandingen med 1 dl vann. Hvis du bruker rismel og tapoticamel, bland de to meltypene godt sammen før du blander det med vann.
Ha i olje og bland.
Finhakk løk og stek den i litt olje til den er gyllen.
Legg løken til side og stek kjøttdeigen til den er ferdigstekt.
Ha i løken, pepper og salt eller østersaus. Bland godt
Stek pannekakene på høy varme med litt olje i. De skal være veldig tynne og blir raskt ferdige så pass godt på.
Legg de over på et fat som på forhånd har blitt penslet med olje.
Legg litt kjøtt på og rull dem igjen som vanlige pannekaker. Dette må gjøres kjapt før pannekaken bli kald og ikke er klissete lengre. Derfor er det viktig å passe på å ikke bli brent.
Kutt agurken i små staver og skjær isbergsalat i strimler
Server med masse chillisaus eller så vil ikke retten smake noe særlig. Oppskrift på chillisaus ligger her.
naaam! Det er kjempegooodt! <3
SvarSlettDu må fortsette å blogge! leser den hver dag, stå på. Kanskje du brude lage flere oppskrifter på en dag?
SvarSlett