onsdag 11. juli 2012

Banh Tam Dampet cassavakake


Dampet cassavakake er enkel å lage og utrolig morsom å spise.

Dampet cassavakake Danangcuisine:
600 gr cassava
3 ts cassavamel
100 gr sukker
1,5 dl vann
1/4 ts salt
1 ts vaniljesukker
100 gr tørket kokos
konditorfarger

Skjær cassavaen i biter

Har den i en foodprossesor og grovmal den


Ha i  sukker, cassavamel, salt og vann en bolle og bland. Så har du i den malte cassavaen og vaniljesukker og rører godt.

Fordel røren i like mange skåle som du skal ha av farger og ha i konditorfarge.

Bland godt

kok opp vannet med et blad padana hvis du ønsker. Dette gir en god lukt til kaken.

Smør formen som du skal bruke til å dampe kaken med olje. I dette tilfellet har jeg brukt et fat, men det er bedre med silikonform.

Ha røren i fatet og dampkok kaken i 10-15 min

Etter at den er ferdig rull den i kokos

Kutt deretter den i to legg delene oppå hverandre og skjær kaken i små strimler


-Theresa

1 kommentar:

  1. Ban tam rat ngon, giong nguoi ta ban o Oslo!

    SvarSlett