Brune pinner er den kjeksen jeg liker best av de 7 sorter. Den sprøe og mye konsistensen er umulig å motstå og den blir enda bedre med en kopp melk til.
Brune pinner:
170 gr sukker
200 gr smør
2 eggeplommer
2 ss brun sukker
1/2 ts kanel
320 gr hvetemel (4,5 dl)
1 ts natron
2 ts vaniljesukker
hakkende mandler
Visp sammen romtemperert smør og sukker hvitt.
Ha i eggeplommene og visp videre i 2 min. Deretter ha i brun sukker og visp videre til alt er godt blandet.
Bland sammen hvetemel, kanel, natron og vaniljesukker.
Kna inn melblandingen og del deigen i 3 emner.
Rull dem til pølser, legg dem på stekebrett og trykk dem flate med håndflaten. Dryss på hakkende mandler
Stek dem på 170 grader i 10-15 min og kutt kjeksene på skrått når de nettopp har kommet ut av ovnen.
Bland sammen hvetemel, kanel, natron og vaniljesukker.
Kna inn melblandingen og del deigen i 3 emner.
Rull dem til pølser, legg dem på stekebrett og trykk dem flate med håndflaten. Dryss på hakkende mandler
Stek dem på 170 grader i 10-15 min og kutt kjeksene på skrått når de nettopp har kommet ut av ovnen.
-Theresa
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar